5%

Reducere

5 % reducere pentru orice comandă prin site din rubrica mobilier la comandă

Consiliere

Consultanta

Pentru că știm cât de dificil este să alegi mobila potrivită, un designer de interior îți va oferi consultanță în vederea amenajării spațiului disponibil, pentru ca rezultatul final să fie un mobilier la comandă ergonomic și la un preț cât mai avantajos.

Plata

Sistem de plata avantajos

Îți punem la dispoziție un sistem de plată ce presupune achitarea unui avans pentru orice comandă, rămânând ca diferența să fie achitată la livrare, în magazine sau acasă. Plata se poate efectua cash, prin ordin de plată sau cu card bancar.

Rate

Între 6 și 12 rate fără dobândă

În magazinul Mobello din București beneficiezi de rate fără dobândă prin CardAvantaj, Garanti, Piraeus.

Garantie

Timp de 2 ani

Toate produsele Mobello și Euromobila beneficiază de GARANȚIE 2 ANI, conform condițiilor de utilizare specificate pe Certificatul de Garanție care însoțește articolele livrate.

Mobila la comanda

Proiectare si executare

Proiectăm și executăm mobilă la comandă în maximum 10-15 de zile lucrătoare de la achitarea avansului pentru comanda stabilită.

Transport si montaj

Gratuit in Bucuresti pentru comenzile din magazin

Îți oferim transport și montaj gratuit pentru produsele achiziționate din magazinul nostru, cu livrare în București. Transportul se efectuează cu mașini proprii, acoperite, iar personalul calificat pentru manipularea și montarea produselor are grijă ca produsul să ajungă în stare perfectă la tine.