mobello-mobila-comanda-(1)

Proiectare

Dacă ai visat dintotdeauna la un model de mobilier și nu ai găsit nicăieri ceea ce îți doreai, la Mobello îl proiectăm special pentru tine. Fie că ești în căutarea mobilierului pentru dormitor, living, cameră pentru tineret, bucătărie, dressing, baie, birou, hotel, farmacie sau spațiu comercial, Mobello îți pune la dispoziție o gamă variată de produse.

mobello-mobila-comanda-(2)

Realizare

Experții noștri îți pot realiza la comandă orice produs, modificând dimensiuni, materiale sau culori, în funcție de dorințele tale, tocmai pentru că știm cât de dificilă poate fi alegerea elementelor perfecte. Aceștia vor fi în permanență alături de tine și te vor ajuta să obții maximum de confort și organizare, cu minimum de spațiu, la prețuri cât mai avantajoase.

mobello-mobila-comanda-(4)

Personalizare

Încurajăm creativitatea și personalizarea spațiilor de interior în funcție de dorințele clienților, folosind o varietate de materiale, texturi și culori. Alege din miile de combinații posibile de materiale pentru mobila dorită: PAL, PAL lucios, MDF înfoliat, MDF vopsit, PAL furniruit, blaturi de bucătărie, produse din sticlă sau accesorii premium.

mobello-mobila-comanda-(3)

Colectii speciale

Lucrăm cu profesioniști pentru a dezvolta colecții speciale, urmărind tendințele de pe piețele internaționale, atât coloristic cât și sub aspectul modelelor pe care le introducem în fiecare an.

mobello-mobila-comanda-(5)

Calitate si detalii

În procesul de concepere și producție a obiectelor de mobilier, ne preocupă atât confortul și durabilitatea produsului, cât și designul atractiv, care să întregească atmosfera oricărui cămin. Atenția acordată detaliilor și selecția riguroasă a materialelor utilizate, atât din punct de vedere calitativ cât și estetic reprezintă garanția calității produselor Mobello.

Contact

    Numele (obligatoriu)

    Adresa de email (obligatoriu)

    Subiectul

    Mesaj