Metode de plata

Plata produselor

Plata produselor comandate se poate face astfel :

  • Plata Avans 30% .
  • Plata numerar la sediul magazinului .
  • Plata cu ordin de plata, virament bancar .
  • Depunere numerar la ghiseul bancii .
  • Plata in RATE prin Card Avantaj .
  • Plata în RATE prin Bonus Card Garanti.

Având în vedere valorile relative mari, specifice produselor comercializate, după confirmarea comenzii, veţi primi o factură proformă pentru avans de 30% din valoarea totală a comenzii, care se achită imediat după emiterea proformei.

Plata avans 30%

Pentru ca o comandă sa fi validă, trebuie confirmată de un operator vanzări și achitat un avans de 30% din valoarea produselor comandate in baza facturii proforma emisă de noi.

Plata avansului poate fi achitat numerar la sediul magazinului, depunere numerar la ghișeul bancii (banca va percepe comision) sau cu ordin de plata .

 

Plata numerar

Plata numerar se poate efectua la sediul magazinului in limita a 5.000 lei

 

Plata cu ordin de plată

Plata cu ordin de plată poate fi efectuat direct din contul dvs. in contul societații in baza facturii proforma sau factura fiscală, pe antetul căreia veți găsi toate datele de identificare . Pe ordinul de plată se va mentiona obligatoriu numărul facturii .

 

Depunere Numerar

La ghiseul bancii, prin depunere numerar in baza facturii proforma, (se percepe comision de catre bancă).

 

Plata in Rate

Plata in rate, 6-12 rate fara dobănda, o poate face orice posesor de Card Avantaj Credit Europe Bank, Bonus Card Garanti Bank,  sau Card Piraeus Bank. (momentan disponibil doar la sediul magazinului )