INTRODUCERE Site-ul www.mobello.ro, este proprietatea SC Enelco Industry S.R.L. inregistrata in Bucuresti, Str. Calea Vitan nr.289,  J40/231/2012, CUI/CIF: RO 29529302. PRODUSE SI SERVICII FURNIZATE DE S.C. Enelco Industry S.R.L. Facem eforturi permanente, ca informatiile aflate pe site sa fie actualizate la zi, cu toate acestea, un mic numar de produse pot avea preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre aplicatia noastra informatica. In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu unul din consultantii de vanzari S.C. Enelco Industry S.R.L. LIMITELE RASPUNDERII SOCIETATII Continutul site-ului www.mobello.ro a fost alcatuit pe baza informatiilor primite de la reprezintantii marcilor prezente pe site. Cu toate acestea, avand in vedere posibile erori cu privire la aceste informatii S.C. Enelco Industry S.R.L precizeaza : IMPORTANT : In cazul in care produsele ajung cu ambalajul deteriorat, verificati daca în porțiunea deteriorarii, produsul este intact. În această situație, solicitați agentului Fan Courier intocmirea unui proces verbal de predare/primire în care sa se specifice starea coletelor/produselor . In caz contrar nu veti putea formula nicio reclamatie ulterioara cu privire la starea produselor . SECURITATEA DATELOR PERSONALE Prin date cu caracter personal se inteleg orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale . S.C. Enelco Industry S.R.L inregistreaza numai informatiile cu caracter personal oferite voluntar de catre vizitator / UTILIZATOR / CLIENT. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, S.C. Enelco Industry S.R.L are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizeaza UTILIZATORII / CLIENTII. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti fara acordul dumneavoastra. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora. S.C. Enelco Industry S.R.L nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de bug-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru bresele de securitate care pot exista in serverele companiei de hosting care gazduieste site-ul . POLITICA DE RETURNARE
  1. Conform ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000“Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului”.
  2. Clientului care a notificat S.C. Enelco Industry S.R.L, ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate catre S.C. Enelco Industry S.R.L in maximum 10 zile lucratoare de la data notificarii, in caz contrar S.C. Enelco Industry S.R.L considerand cererea de returnare ca fiind invalida/fara obiect .
  3. S.C. Enelco Industry S.R.L se obliga se inapoieze contravaloarea produselor in termen de 30 de zile de la data primirii cererii in scris si a produselor returnate.
  4. Produsul poate fi returnat numai daca nu prezinta deteriorari rezultate din manipulare incorecta, este insotit de ambalajul original, precum si de toate actele primite (factura, chitanta, certificat de garantie, etc). S.C. Enelco Industry S.R.L nu isi asuma nici o responsabilitate pentru manipularea, transportul, montajul executat de client, si nici nu accepta returnarea produselor ce au defecte rezultate din aceste cauze.
  5. Cheltuielile privind transportul produselor returnate cad exclusiv in sarcina clientului. Returnarea produselor se va face folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.
Important : FRAUDE Orice tentativa de acces neautorizat, incercare de a accesa datele personale ale unui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.mobello.ro sau de a afecta performantele serverului, va fi considerat o tentativa de fraudare a site-ului si va fi raportat autoritatilor. DISPOZITII FINALE Orice conflict aparut intre S.C. Enelco Industry S.R.L si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de competenta instantelor romanesti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.